divendres, 7 de desembre del 2012

Per què la Reflexologia?

La reflexologia és una ciència el principi del qual és que hi ha àrees reflexes als peus i a les mans que es corresponen amb totes les glàndules, òrgans i parts del cos. La reflexologia és un mètode únic que utilitza el polze i els altres dits sobre aquestes àrees reflexes.
La reflexologia de peus i mans es proposa:

  • Alleujar l'estrès i la tensió.
  • Millorar el subministrament de sang i promoure el desbloqueig dels impulsos nerviosos.
  • Ajudar a la naturalesa (del cos) a assolir la homeòstasi (equilibri intern de l’organisme).

Però la reflexologia no es limita només a aquests tres apartats. Hi han altres propòsits (que explicaré molt més detalladament en entrades futures) que la reflexologia assoleix:
  • Relaxar la tensió. Un 75% aproximadament de les malalties del cos estan atribuides a l’estrés i la tensió, com els problemes cardiovasculars, gastrointestinals, anorèxia, palpitacions, migranya, suor excessiva, malestar,... La reflexologia redueix la probabilitat de patir aquestes malalties.
  • Millora la circulació nerviosa i sanguínia. Per una perfecta sincronització i domini del cos cal que el sistema nerviós i el sanguini funcionin correctament. La reflexologia tracta els òrgans que impedeixen que la circulació sigui òptima i en preveu els seus problemes.
  • Ajuda a la naturalesa a normalitzar-se. Els òrgans o glàndules hiperactius poden ser ajudats a retornar a la normalitat gràcies a la reflexologia, de la mateixa manera que els òrgans i glàndules subactius poden retornar a l’activitat.
  • Un cop regulada l’homeòstasi i assolida o recuperada la condició normal, les pràctiques de reflexologia no podran desequilibrar aquesta condició, per molt que les àrees siguin tractades excessivament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada